Nålfri

INFUZEN SYSTEM

En helt ny nålfri behandlingsmetod
Vad är infuzen system?
Infuzion System är en revolutionerande behandling som slussar ner olika serum i huden till subkutan vävnad via hårfollikeln och svettkörteln med av hjälp av Jontoforesmetoden. Behandlingen skiljer sig ifrån andra ansiktsbehandlingar där man använder en keramisk miniroller istället för nålar.
Hur går en behandling till?
Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger omedelbar effekt och håller upp till 6 månader. Därefter är det endast en påfyllning varje eller vartannat år. Fina linjer och mindre rynkor fylls ut. Huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.
Ansikte & Kropp

HÅRBORTTAGNING

Hos oss kan du ta bort oönskade hår genom att vaxa eller använda laser.

Att använda laser är självklart det bästa om man vill bli av med hårväxten permanent. Det är riskfri och smärtfri. Det krävs från 5 -10 behandlingar och görs med 3-4  veckors mellanrum.

Båda behandlingarna gör i ansikte och kropp.

Smärtfri

BB GLOW

BB Glow behandling bygger på koreansk metod för att jämna ut hudton. Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar och passar alla hudtyper. BB Glow behandlingen är en sort av Microneedling behandling (fraktionell meso terapi). Behandling är smärtfri.

BB Glow behandlingseffekt

Effekten märks redan efter den första behandlingen och förstärks under de första två veckorna och håller i drygt 4 månader. Vill man få ett långvarigt resultat till 6–12 månader beror på hud typ rekommenderas upprepande procedurer. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3–5 behandlingar men det går lika bra att bara göra en behandling. för att få en synbar skillnad.
Woman with multiple shades of foundation on her face isolated on white background
Icke Kirurgisk

HIFU

Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud

HIFU är ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp eller reducera fet. Den passar för alla hudtyper för både män som kvinnor.

Områden som behandlas är övre ögonlock, panna, kinder, hals, dubbelhaka, mage, lår, rumpa. Resultatet varar upp till 4 år.

Föryngring av Huden

MICRONEEDLING

Microneedling är en behandling som orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Den verkar mot rynkor, ärr, hudbristningar och celluliter och förbättrar märkbart hudens ton och struktur.
Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.
Hudförbättring

KEMISK PEELING

KEMISK PEELING med syror bidrar till hudförbättring, hudföryngring, reducering av acne och pigmenteringar. De kemiska peelingarna vi använder är från Babor, Toskani och Phytomer och innehåller bland annat AHA, PHA och BHA syror.

Färg

FRANS OCH BRYNFÄRG

Vill du färga dina fransar eller bryn är du välkommen till oss. Vi plockar även bryn.
Strålande Hud

HYDROPEELING

INGA MER PORTÖMNING ELLER KLÄMNING AV TILLTÄPPTA PORER ELLER SVARTA PORMASKAR!

Hydro peeling är ett nytt koncept för en ren och strålande hud. Behandlingen passar alla åldrar oh alla hudtyper. Behandlingen rengöring huden samtidigt som den återfuktar och tillför näring, vitaminer och antioxidanter till huden.

Mask

LED MASK

Varför inte pröva den fantastiska LED-masken?

Varje färg behandlar olika problem i huden.

Röd ljus är antiage och stimulerar collagen produktionen.

Blåljus är antiinflammatorisk och bakteriedödande som passar acnehud eller hud med inflammation.

Grön ljus  reducerar svullnad och fet hud. Bidrar till att dränera huden och normalisera huden egna PH värde,

Det gula ljuset ger extra syre och energi till cellerna och bidrar till minskad pigmentering.

Det lila ljuset är en blandning av röda och blåa ljuset som hjälper huden att reparera sig. Passar de som har ojämn hudstruktur och acneärr.

Cyanine färger sätter fart på hudens egna metabolism och påskyndar cellernas produktion av elastin och kollagen. Passar utmärkt för att få en fräsch samt upp lystern i din hud.

Det vita ljuset är den som tränger ner djupast och som stimulerar hudens svagaste celler och ger mera energi till att cellernas förnyelse. Passar mogen hud med rynkor och ger fastare hud.

Icke Kirurgisk

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

Njut av en klassiskt ansiktsbehandling där du själv kan bestämma vad som ska ingå. Börja med en djuprengöring med de mest kända produkterna som Babor och Phytomer och avsluta med en avslappnande och avkopplande ansiktsmassage.  Det som ingår är bland annat :

  • Rengöring samt hudanlays
  • Kemisk peeling-AHA
  • Vapazon& portömning
  • Brynansning
  • Akupressure och massage
  • Mask som anpassas utifrån vad ditt ansikte behöver
  • Serum, ögonkräm och dagkräm

Långvarigt Resultat

PLASMAPEN

Plasmapen  ger blixt från spetsen till huden  vilket minskar överskjutande hud i behandlingsområdet. Det blir en massa små prickar och oftast bruna, för varje gång den nuddar huden stramas huden upp. Det är den enda behandlingen som framgångsrikt minskar överskott av huden. Behandlingen kan göras på övre och undre ögonlock, överläpp, hals, djupa rynkor och lös hud. Huduppstramningen som uppnås är permanent, dock fortsätter huden att åldras som vanligt efteråt. Kost, levnadsvanor och hudvård är faktorer som påverkar hudens åldrande och förutsättningar att bibehålla ett bra resultat.
Fillers

BOTOX

Botox är en preparat som injekteras i muskeln för att förlama den under en. Den vanligaste behandlingen är argrynkan.

Fillers består i de flesta fall av stabiliserad hyaluronsyra som finns naturligt i människans kropp. Med åren så minskar detta i vår kropp både i mängd men också i produktion. Fillers används vanligtvis för att fylla kinderna, läpparna eller linjerna från näsan till munnen med fillers.

3D Ögonbryn

MICROBLADE

Är en metod där man tatuerar in tunna formen av tunna hårstrån i huden och formar de som om det är dina naturliga hårstrån. Innan behandling går vi genom vilken form som passar dig bäst. Du får bedövning under behandlingen. Färgen håller mellan 6 månader och 2 år beroende på hudtyp, pigment och skötsel. Behandlingen omfattar 3 besök och ryms inom priset som står på boka direkt.

Frans & Läpp

PERMANENT MAKEUP (KOMMER INOM KORT)

Fransförstärkning som en eyeliner tatueras tunt mellan ögonfransarna för att ge ett tätare intryck utan att se ”sminkat” ut. Detta kan göras både på övre- och undre fransraden.
Läpptatuering passar dig som vill förstärka formen och/eller färgen på dina läppar. En läpptatuering håller normalt i 2-5 år. Detta kan dock variera kraftigt beroende på ålder, hudtyp, färgval, ämnesomsättning mm.
Fransar

LASHLIFT

Ett lash lift innebär att man lyfter och färgar fransarna så att hela fransen syns och ser fylligare ut. När fransarna böjs uppåt ser ögonen mer öppna ut och ger ett piggare intryck.

Smärtfri

HOLLYWOODPEELING

Denna behandling är en mix av vanlig peeling kombinerad med laser. Aktiv kol appliceras i området och sen tas bort med laser. Det är ingredienserna i lerpeelingen tillsammans med värmen från lasern som gör att huden rensas från döda hudceller, minskad prostorlek, minskad talproduktion, stimulering av kollagen, slätare och mjukare hudstruktur.

Behandlingen är smärtfri och du kan återgå till arbetet samma dag.

Välkomna till Arjas Beauty för att boka era tider!