Senaste Tekniken

TATUERINGSBORTTAGNING

Med den senaste tekniken tar vi bort din oönskade tatuering. Metoden innebär att riskerna för ärr minskas, samtidigt som man får ett bättre och snabbare resultat. De nedbrutna färgpigmenten hanteras av hudens egna kretslopp. Processen för att ta bort resterna av dem påbörjas direkt efter en behandling.
För att få bort en tatuering helt och håller kan det krävas det flera behandlingar, men resultatet blir redan synligt från första behandlingen. När det kommer till tatueringsborttagning gäller det att ha tålamod. Ju äldre tatueringen är, desto färre behandlingar krävs. Vid avslutad behandling kan viss svullnad och rodnad uppstå, men det är tillfälligt. Vissa typer av tatueringar kan vara mycket svåra att få bort helt, och färgerna svarta, blåa och mörka färger är de som svarar bäst på behandlingen. Ljusare färger kräver fler behandlingar för att uppnå samma resultat.
Tänk på detta innan varje behandling:

  • Sola inte 4 veckor före behandlingen
  • Använd inte brun och sol 7 dagar innan behandlingen.
  • Raka området före behandlingen.
  • Undvik krämer, smink och andra oljor på behandlingsområdet upp till en dag innan behandlingen.

Ansikte & Kropp

HÅRBORTTAGNING

Hos oss kan du ta bort oönskade hår genom att vaxa eller använda laser.

Att använda laser är självklart det bästa om man vill bli av med hårväxten permanent. Det är riskfri och smärtfri. Det krävs från 5 -10 behandlingar och görs med 3-4  veckors mellanrum.

Båda behandlingarna gör i ansikte och kropp.

Avkoppling

HELKROPPSMASSAGE

Njut av en 60 minuters helkroppsmassage med de bästa produkterna och i en skön och avslappnad miljö. Områden som ingår i helkroppsmassage är rygg, säte, fram och baksida ben, fötterna, mage, armar, nacke, dekolltage och scalp.
Fastare hud

FIRMING BODY WRAP

Denna fantastiska kroppsinpackning passar dig som har gått ner i vikt, har en oelastisk hud som saknar lyster, varit gravid, eller har genomgått andra cellulitbehandlingar.  Behandlingen förbättrar lystern och elasticiteten i dun hud, reducerar synliga bristningar, är spänstgivande och återställer hudens tonus. För bästa resultat ska en kur på 6 behandlingar genomföras med 1 veckas mellanrum.

Passar också dig som vill bibehålla din ungdomlighet i kroppen.

Gå ner i vikt

BODYSHOCK (KOMMER I JUNI)

En lite tuffare men resultatinriktad kroppsinpackning för dig som vill gå ner i vikt och få fastare kropp samtidigt bli av med celluliter och stretch marks. Kuren är på 6 behandlingar med 1 veckas mellanrum.

Välkomna till Arjas Beauty för att boka era tider!